dimarts, 28 de novembre del 2023

Dia Internacional de la Ciutat Educadora ~ 30 de novembre

Un any més, el 30 de novembre es celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. El lema d’aquesta edició és: «La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora» i amb un Manifest de lectura en cada ciutat.

Les Ciutats Educadores fomentem l’accés a la cultura, assegurant la igualtat d’oportunitats en el seu gaudi; reconeixem les diferents cultures i manifestacions culturals presents al territori i propiciem una educació artística de qualitat, que permeta el desenvolupament personal i col·lectiu. A les nostres ciutats, la cultura i l’art constitueixen una important via d’inclusió social i d’apoderament.

Amb aquesta celebració es busca mobilitzar tots els agents culturals dels nostres municipis en una celebració dinàmica i participativa que promoga el diàleg i servisca per donar a conèixer les oportunitats artístiques que el municipi ofereix i contribuir a la generació de noves sinergies i aprenentatges.
El Dia Internacional de la Ciutat Educadora és una celebració internacional que té com a objectiu crear consciència sobre la importància de l'educació i visibilitzar el compromís dels governs locals per a situar-la com a vector generador de benestar, convivència, prosperitat i cohesió social.

Font d'informació: