dimarts, 20 de juny del 2023

Universitat d'Estiu de Gandia ~ 2023

Este any, la Universitat d'Estiu de Gandia celebra, durant els dies 7 al 14 de juliol, la seua 40 edició, sota el lema "40 anys d'eficàcia social universitària", en connexió amb els seus inicis en la dècada dels vuitanta.


Segons l'organització "l’edició de 2023, la número 40, recupera la idea de fer servir la Universitat d’Estiu de Gandia com una mena d’aparador, com una exposició privilegiada de l’amplíssim ventall de coneixements que conformen els sabers, la docència, la investigació i la transferència que la degana de les universitats valencianes ofereix, en primera instància, a la societat valenciana".
Pel que fa a la programació, s'ofereix "una oferta formativa amb 12 seminaris, tres per cada macroàrea de coneixement: les humanitats, les ciències socials i jurídiques, la sanitat i les ciències bàsiques i tecnològiques. Un variat programa que inclou seminaris que van des dels estudis asiàtics a les energies renovables, el Big Data, la postmemòria del franquisme, l’astrobiologia o el finançament autonòmic".

A tot això, "la programació acadèmica de l’edició es completa amb una àmplia varietat d’activitats obertes a la ciutadania en general. A les 19.30h de la vesprada tindran lloc una sèrie de conferències i taules rodones, mentre que a les 22.30h serà el moment de la música i el teatre. A més, la conferència inaugural serà divendres 7 de juliol a les 19h i estarà a càrrec de la prestigiosa oncòloga Ana Lluch".

Font d'informació: