dissabte, 22 d’abril del 2023

58 Fira del Llibre de València

Cap a la plenitud de la primavera, torna, una any més, la gran cita sociocultural de la Fira del Llibre de València, que tindrà lloc del 27 d'abril al 7 de maig al seu emplaçament referèncial, els Jardins de Vivers, "punt de trobada per a llibreries, editorials, organismes públics i institucions que presentaran les últimes novetats editorials", on la ciutadania, en general, i el públic lector, en particular, poden gaudir de tot un ventall de presentacions de llibres i d'altres activitats.

Segons l'organització "en aquesta edició tindran protagonisme temes com el feminisme, la distopia, la novel·la negra, l’afrofuturisme o la novel·la gràfica, per tal de continuar fomentant la participació del públic més jove".

Així mateix, tal com s'assenyla en una de les notes de premsa "comptarà amb una important presència d’escriptors valencians i del nostre àmbit lingüístic, oferint una gran varietat de temàtiques i gèneres".

Seguint amb la presentació, "la Fira del Llibre de València esdevé, doncs, una oportunitat única per als amants de la nostra literatura per conéixer de prop els autors més destacats de tot el nostre territori i descobrir les novetats editorials en la nostra llengua. Els visitants podran gaudir de les diverses accions que s’han organitzat per impulsar la lectura en valencià com presentacions, signatures, clubs de lectura i taules redones".

El cartell de la present edició és obra de la il·lustradora valenciana i artista de còmic Laura Pérez Granel, en el qual es "reflexa conceptes com l’espai, el temps, la natura, la ciència ficció i l’activitat lectora".

Font d'informació: