dilluns, 10 d’octubre del 2022

X Mostra Viva del Mediterrani

Del 22 de setembre al 16 d'octubre tindrà lloc la X Mostra Viva del Mediterrani a la ciutat de València. La trobada cultural compleix 10 anys i centrarà la seua edició de 2022 a analitzar la pau al Mediterrani. 

Enguany, sota el lema “Creant ponts de cultura per la pau en el Mediterrani”, tornarà a ser presencial i es desenvoluparà en més de 15 seus de la ciutat de València, en les quals desenvoluparà les seues activitats musicals, escèniques, literàries, tallers educatius, activitats socials i altres actuacions.
El pintor Antonio Camaró ha dissenyat el cartell de la X edició de MVM. Es tracta d’un treball dins de la seua línia creativa, el contingut de la qual és una al·legoria a la pau en el món, la vinculació de la cultura amb la realitat quotidiana, el desig d’un món millor i l’acostament entre els pobles riberencs i els problemes que assoten en l’actualitat. 

Pintat amb colors vius i protagonitzat pels bululús, actors de carrer que representaven tots els personatges d’una obra teatral, la peça té un fort impacte visual que transmet el discurs del desé aniversari i el de les cultures participants en les seues diferents disciplines.

El certamen més important de la cultura mediterrània, que posa a València en l'epicentre mediterrani, cerca enguany aprofundir la seua mirada i analitzar problemes de fons que estan afectant en el dia a dia als països riberencs i que són germen de les desigualtats que succeeixen.

Fonts d'informació: