dimecres, 17 de març del 2021

Reunió amb l'Associació de Professionals de la Joventut de la CV (APJCV)

El passat 16 de març, alguns membres de la CASC-PV ens reunírem, de manera telemàtica, amb representants de la Junta Directiva de l'Associació de Professionals de Joventut de la CV (APJCV).


L'APJCV es va constituir en 2008 com un espai de reflexió, reivindicació i intercanvi per al col·lectiu de persones que treballem en l’àmbit de les polítiques de joventut.

Agrupa, entre altres professionals, tècniques de joventut, informadores juvenils, educadores especialitzades en joventut, tant de l'àmbit públic com del privat del País Valencià.

Una de les activitats referencials de l'APJCV és la Trobada de professionals de joventut, un espai de trobada i d’intercanvi on les persones que dediquen el seu temps a l’àmbit de joventut, es formen, debaten i construeixen propostes. Des de l’any 2016, la APJCV aposta per la realització d’una trobada anual de professionals de joventut.

Per a nosaltres, l'APJCV és una entitat fonamental del sector sociocultural i una interlocutora necessària per analitzar la situació del sector. A la reunió compartírem inquietuds i projectes i ens emplaçàrem a una propera reunió en un futur pròxim per tal d'encetar algun projecte conjunt.

Font d'informació sobre APJCV: