dimarts, 5 d’abril del 2022

Trobades d'Escoles en Valencià - 2022

Tornen les Trobades d'Escoles en Valencià amb el lema “L’Escola que ens fa lliures", segons podem llegir en el portal web d'Escola Valenciana:

Tornen les llums i els colors, les activitats i els tallers, la música i la dansa, la celebració. Les mascaretes -que encara portem- no poden amagar el somriure de les nostres cares, no amaguen la felicitat exultant perquè les nostres comarques, places i carrers siguen de nou testimonis de la festa per la llengua que són les Trobades.

Manifest

Aquest 2022 i amb el lema “L’Escola que ens fa lliures”, reivindiquem la llibertat d’una escola diversa, feminista i coeducadora, arrelada, crítica, laica, intercultural, pacifista, democràtica, compromesa, sostenible, universalista i solidària. En definitiva, una escola lliure.

Deia l’escriptor i assagista Joan Fuster que “si tens un fill, ensenya’l a ser lliure. Encara que siga a costa teua. En realitat, haurà de ser a costa teua”. I enguany, en el centenari del naixement de Fuster, continuarem treballant perquè s’eduque en llibertat a totes i tots els xiquets i xiquetes del nostre país.

Font d'informació: