dissabte, 12 de maig del 2018

Interaccions. Trobades d’innovació social i mediació artística

El pròxim 15 de maig, tindrà lloc a València, "Interaccions. Trobades d’innovació social i mediació artística", una trobada organitzada per l'entitat de gestió sociocultural Culturama, en col·laboració amb l'entitat pública "Las Naves" de l'Ajuntament de València, en la qual es reflexionarà i debatrà sobre la presència de la cultura contemporània en el camp de la innovació social.

Programa

La trobada és una invitació al diàleg, per a fer valdre la importància de la mediació artística com una eina social, amb un fort potencial per a la transformació individual i col·lectiva.

L'objectiu és oferir dues qüestions per al debat entre professionals de la mediació artística i professionals de la joventut: És la cultura contemporània una eina per a la innovació social? Està present l’art i la cultura actual en la manera de fer de la joventut?

La distància, transformada en un espai de confort per al debat, serà sensible a les interseccions, frecs i als moviments de desplaçament. La invitació a la interacció està oberta perquè la trobada tinga lloc.

La trobada està dirigida a persones especialitzades i/o involucrades en projectes de mediació artística, innovació social i cultura contemporània; professionals de la joventut i de l’àmbit cultural d’entitats públiques i privades, així com col·lectius interessats en la producció cultural i en la innovació social; artistes, comissàries i comissaris d’exposicions. 

Font d'informació
Culturama
Las Naves