dissabte, 28 d’abril del 2018

53 Fira del Llibre de València

Des del passat 26 d'abril es celebra la 53 Fira del Llibre de València, una edició que es desenvoluparà fins el 6 de maig de 2018 al bell emplaçament dels Jardins de Vivers. Organitzada pel Gremi de Llibrers de València i la Fundació Fira del Llibre amb la col·laboració de FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura), aquesta nova edició de la Fira serà la més gran de la història, tant en nombre d’expositors i casetes com, sobretot, en nombre d’activitats.



Programa de la Fira


L’esdeveniment compta amb la participació de 73 expositors entre llibreries, editorials, institucions i entitats amb fons editorial propi, 13 més que els 60 participants en l’edició de 2017, fet que suposa un increment del 21,6%. Hi estaran presents mitjançant 112 casetes, 20 més que les 92 de 2017.

A més, la 53 Fira del Llibre ha emprès un camí de col·laboració amb diverses entitats i institucions culturals amb l’objectiu d’estendre les seues activitats a la resta de la ciutat. Dirigides tant a públic general com a infantil cerquen, d’altra banda, acostar el món del llibre, fomentar l’hàbit lector i promoure el consum cultural.

Font d'informació: