dilluns, 22 d’abril del 2019

54 Fira del Llibre de València

La 54 Fira del Llibre de València se celebrarà del 25 d’abril al 5 de maig de 2019 als Jardins de Vivers. Organitzada pel Gremi de Llibrers i la Fundació Fira del Llibre, l’esdeveniment comptarà amb la participació de 65 expositors, entre llibreries, editorials, institucions i entitats amb fons editorial propi, distribuïts en 107 casetes instal·lades entorn del passeig Antonio Machado, el Museu de Ciències Naturals i l’esplanada central dels jardins.

El cartell de la Fira és obra de l’il·lustrador valencià Pablo Caracol, seleccionat entre 51 candidatures després de la corresponent crida a projecte. La il·lustració s’inspira en el poema èpic L’Odissea per a destacar la pervivència del sector del llibre malgrat les dificultats que experimenta des de fa anys, així com per a reivindicar el paper de la literatura i la cultura en l’actual escenari de canvi social i incertesa política. 

La Fira del Llibre es transforma anualment en un lloc de diàleg per a debatre sobre temes inclosos en les obres presentades i altres qüestions d’actualitat. El públic es converteix, així, en un agent actiu i essencial d’aquesta cita anual amb la literatura. Durant els seus onze dies de durada, la Fira ha organitzat 16 taules redones i debats que tindran lloc en diferents espais dels Jardins de Vivers.

Fonts d'informació: