dilluns, 3 d’abril del 2017

Crònica del III Seminari d'ASC i de l'Assemblea del Node RIA Espanya

Del 31 de març fins al 2 d'abril s'ha celebrat a Alfaro (La Rioja) la tercera edició del Seminari d'Animació Sociocultural i l'Assemblea del Node RIA Espanya, respectivament, que va comptar amb l'assistència i implicació del nou president de la RIA, Luciano Castro, el qual va donar tot el seu suport institucional.


Participants al Seminari / Assemblea

Del contingut del Seminari, cal destacar la creació dels grups de treball que hauran de donar suport a l'organització del VII Congrés Iberoamericà de RIA, a celebrar el proper any 2018 i que tindrà com a seu la ciutat de Cuenca, tal i com es va acordar en l'últim Congrés que va tindre lloc, el passat any, a Lima (Perú).

En el transcurs de l'Assemblea es va signar l'acta fundacional de la que serà la nova Associació RIA Espanya, amb l'obertura del procés constituent per al seu reconeixement com a entitat jurídica.

En representació del Node RIA País Valencià va estar present el nostre coordinador, Ximo Valero, el qual també va signar l'acta fundacional de la nova entitat associativa.

Tant la celebració del III Seminari d'ASC, com l'Assemblea s'han convertit en una gran efemèride per impulsar un nou procés del Node RIA Espanya i, per extensió, del conjunt de la RIA.