dissabte, 16 de març del 2024

Jornades Professionals “Per una cultura i oci educatiu cohesionat, saludable i sostenible. AVECOE amb els ODS"

El pròxim 27 de març tindrà lloc a València, en concret en el CCC Octubre, la primera jornada que forma part de les Jornades Professionals “Per una cultura i oci educatiu cohesionat, saludable i sostenible. AVECOE amb els ODS”, organitzades per l'Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu (AVECOE), amb el suport de la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.

Jornada 1 ~ Programa

Esta primera jornada aborda la següent temàtica: "Igualtat, Diversitat, Inclusió i Accessibilitat", en la qual es vol "aportar coneixement i recursos als professionals que treballen en el sector cultural i d’oci educatiu, perquè puguen desenvolupar millor les accions en favor de la igualtat, la inclusió i l’accessibilitat, especialment per a empoderar als col·lectius vulnerables".

Segons l'entitat organitzadora "les jornades 'AVECOE amb els ODS' són el resultat d’un pla d’accions per a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030

Font d'informació: