divendres, 11 de maig del 2018

Trobades d'escoles en valencià - 2018

El municipi de Rafelguaraf ha iniciat el viatge pel País Valencià de les Trobades 2018. La memòria de l'escriptor Joan Fuster està present en les Trobades 2018. Amb el lema "Nosaltres, pel valencià", Escola Valenciana celebra, aquest any, la dignitat del poble valencià i li fa l’ullet a una de les obres cabdals del País Valencià: "Nosaltres, els valencians".

Calendari de les Trobades 2018

Nosaltres pel valencià constitueix la reivindicació del projecte social d’Escola Valenciana. Viure plenament en valencià. Introduir la competència en valencià per a treballar en les administracions públiques. Reivindicar una ràdio i una televisió pública íntegrament en valencià i rebre les emissions de TV3 i IB3. Implantar l’ensenyament en valencià a tot el sistema educatiu i a tots els centres del País Valencià. La Federació d’Associacions per la Llengua – Escola Valenciana fa 33 anys que treballa per assolir la normalitat de la llengua en tots els àmbits. Les Trobades d’Escoles en Valencià són els escenaris on l’entitat cívica expressa el seu ideari social.

Les Trobades són un moviment cívic que expressen l’estima col·lectiva pel valencià. Cada Trobada comarcal està confeccionada amb la il·lusió i el compromís de les comunitats educatives, les entitats de cultura popular i les Coordinadores Comarcals.

Font d'informació: